Rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver

Rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver Visa större
Rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver
  • Rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver
  • Rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver

Rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver

Rackmonterbar bluetoothmottagare 1 he med bluetoothantenn

Mottagaren har upp till 30 meters räckvidd.

  • 1 HE-rackmonterad mottagare
  • Kommer ihåg upp till (8) Bluetooth-enheter
  • Balanserad XLR och obalanserad RCA-utgång
  • BNC-antenningång för Denon fjärr Bluetooth-antenn (ingår)
  • upp till 30 metersräckvidd

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

1 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

DN-300BR är en 1RU Bluetooth® 4.0 ljudmottagare med professionella ljudutgångar som gör det möjligt för användaren att lägga till trådlös stereo Bluetooth®-ljudanslutning till alla professionella ljudsystem. DN-300BR kan lagra upp till (8) enheter i sitt interna minne. Den parkopplade Bluetooth®-enheten kan skicka ljud via balanserad XLR och obalanserad RCA-uttag till en mixer, drivna högtalare eller förstärkningssystem.

Den medföljande Bluetooth®-antennen kan monteras på front- eller bakpanelen för bekvämlighet och underlättar upp till 33 fot mottagning. Perfekt för detaljhandel, sportbarer, utbildning och hotell / konferensapplikationer.

En extra funktion är en Euroblock-anslutning på enhetens baksida för en fjärrparningsknapp. Detta är bekvämt när DN-300BR inte är lättillgänglig. Frontmonterad utgångsnivåknopp och parnings- / statuslampor för enkel användning.

Få rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

  • Lägger till stereo Bluetooth 4.0-mottagning till alla ljudsystem
  • Fjärrkopplingsknappanslutning bak (Euroblock parningskontakt ingår)

Liknande produkter att överväga: Blåtandsmottagare

Specifikation rackmonterbar bluetoothmottagare - Denon DN-300BR BT receiver

Frekvenssvar: 20 Hz - 18 kHz (± 1dB)
Signal-brus-förhållande: > 83dB (1 kHz, enhet)
THD: <0,33% (1 kHz, enhet)
Kanalseparation: <-68dB (1 kHz, enhet)
Utgångsnivå
Balanserad: +4 dBu
Obalanserad: -10dBv
Bluetooth-specifikationer
Version: 4.0
Profiler: GAVDP 1.2, AVDTP 1.0, A2DP 1.2, handsfree-profil 1.5, headsetprofil 1.1
Stödda codecs: SBC, MP3, AAC, aptX
Räckvidd: Upp till 30,5 meter *
Utgångsklass: Klass 2
Kontaktdon
(2) XLR-utgångar
(1) RCA-stereoutgångspar
(1) IEC-strömkabelingång
Förbindelse: IEC
Spänning: 100-240 VAC, 50/60 Hz
Konsumtion: <2 W.
Miljöförhållanden
Arbetstemperatur:
41 - 113 ° F (5-45 ° C)
Luftfuktighet vid drift: 25 - 85%, ingen kondens
Mått (bredd x djup x höjd)
Med racköron: 19,0 "x 10,7" x 1,7 "(483 x 271 x 44 mm)
Utan racköron: 17,1 "x 10,7" x 1,7 "(434 x 271 x 44 mm)
Vikt: 3,0 kg

* Bluetooth/trådlös mottagning och räckvidd påverkas av väggar, hinder och rörelse. För optimal prestanda, se till att antennen är ansluten och placera produkten i mitten av rummet så att den är fri från väggar, möbler etc.

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida

Anslutningsmöjligheter

DN-300BR utmärker sig genom sina många anslutningsalternativ, vilket gör den till ett idealiskt val för professionella ljudmiljöer. Den har en inbyggd Bluetooth-mottagare som gör det möjligt att strömma ljud trådlöst från kompatibla enheter. Dessutom har den en optisk och koaxial digital ljudingång, samt en balanserad XLR-utgång och obalanserade RCA-utgångar. Denna breda uppsättning anslutningsalternativ ger användaren flexibilitet att ansluta DN-300BR till olika ljudsystem utan krångel.

Ljudkvalitet av högsta kvalitet

Denon DN-300BR levererar enastående ljudkvalitet som uppfyller de mest krävande ljudstandarderna. Med stöd för olika ljudformat, inklusive MP3 och WAV, kan du njuta av musik och ljudfiler med exceptionell klarhet och detaljrikedom. Dessutom har enheten en inbyggd digital-till-analog-omvandlare (DAC) som säkerställer en ren och exakt ljudåtergivning utan signalförlust. Oavsett om du spelar upp musik eller genomför professionella ljudinspelningar kommer DN-300BR att överträffa dina förväntningar.

Användarvänlig design

DN-300BR är utformad med användarens behov i åtanke och har en intuitiv design som underlättar användningen. Den har en tydlig och lättläst display som visar användbar information som anslutningsstatus och uppspelningsinformation. Enheten har även enkel navigering genom dess användarvänliga kontrollpanel och knappar.

Möjlighet till fjärrkontroll och fjärrhantering

DN-300BR erbjuder möjligheten till fjärrkontroll och fjärrhantering, vilket gör den ännu mer flexibel och praktisk. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt styra enheten på avstånd och göra inställningar utan att behöva vara på enheten fysiskt. Detta är särskilt användbart i situationer där DN-300BR är monterad på svåråtkomliga platser eller när du behöver styra flera enheter samtidigt. Dessutom kan enheten integreras med fjärrhanteringssystem och styrdon via RS-232C-porten, vilket ger ännu större flexibilitet och kontroll över din ljuduppspelning.

Robust konstruktion för pålitlig prestanda

DN-300BR är byggd för att vara tålig och pålitlig även under krävande förhållanden. Denon har lagt stor vikt vid att skapa en enhet som kan hantera professionella ljudmiljöer och stå emot slitage. Den robusta konstruktionen och högkvalitativa materialen säkerställer att DN-300BR kan leverera en konsekvent och pålitlig prestanda även i de mest krävande situationerna. Oavsett om du använder enheten i en live-konsertmiljö eller i en studio, kan du lita på att DN-300BR kommer att hålla sig i toppform.

Sammanfattning

Denon DN-300BR är en imponerande enhet som erbjuder professionell ljuduppspelning med en mängd användbara funktioner. Med sina omfattande anslutningsmöjligheter, enastående ljudkvalitet, användarvänlig design och fjärrkontrollsmöjligheter är DN-300BR ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig och kraftfull ljudenhet. Oavsett om du är en ljudtekniker, musikproducent eller DJ, kommer DN-300BR att leverera överlägsen ljudkvalitet och ge dig den flexibilitet du behöver.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.