PA-högtalare aktiv 12 tum - JB Systems PSA-12

PA-högtalare aktiv 12 tum - JB Systems PSA-12 Visa större
PA-högtalare aktiv 12 tum - JB Systems PSA-12

PA-högtalare aktiv 12 tum - JB Systems PSA-12

Aktiv 12 tums högtalare med en effekt på 200 Watt

PA-högtalaren fungerar bra i många sammanhang som PA, aerobics och trubadur. Tack vare 12 tums elementet levererar den en bra bas. Den aktiva högtalaren har inbyggd stativadapter och inbyggda M8 riggpunkter om du vill hänga högtalaren i kedjor eller vajer.

  • Kraftigt hölje av polypropenplast
  • Uteffekt 200 Watt RMS
  • Balanserade mikrofon och linjeingångar

Mer detaljer

3 590 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Specifikation PA-högtalare aktiv 12 tum - JB Systems PSA-12

Application DJ & Club, Stage & Rental
Mått (cm) 58,8 x 43,1 x 31 cm  
Vikt (kg) 15,96
Powerinput AC 100 - 240V, 50 / 60Hz
Färg svart
35 mm stativadapter, M8
IP-klassning inomhus
Woofer i diameter (tum) 1,35 ", 12"
Frekvensområde 45 Hz - 20000 Hz
Equalizer, fast crossover
Anslutningar: ingång 3-stifts XLR, RCA, jack
Utgång 3-stifts XLR, uttag

Liknande produkter att överväga: Aktiv PA-högtalare bluetooth eller PA-högtalare passiva

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Få PA-högtalare aktiv 12 tum - JB Systems PSA-12 inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Vad är aktiva högtalare?

Aktiva högtalare, även kända som förstärkta högtalare, är en typ av högtalare som har inbyggda förstärkare. Detta innebär att de inte kräver en separat förstärkare för att producera ljud av hög kvalitet. Genom att kombinera förstärkaren och högtalaren i samma enhet erbjuder aktiva högtalare en bekväm och platsbesparande lösning för ljudåtergivning.

Fördelarna med aktiva högtalare

  1. Enkel installation: Aktiva högtalare är mycket enkla att installera. Du behöver inte oroa dig för att koppla ihop flera komponenter eller köpa extra kablar. Bara anslut strömkabeln och ingångskällan, och du är redo att njuta av högkvalitativt ljud.

  2. Platsbesparande: Med inbyggda förstärkare behöver du inte oroa dig för att hitta extra utrymme för att placera en separat förstärkare. Aktiva högtalare är kompakta och kan användas som fristående högtalare.

  3. Förbättrad ljudkvalitet: Eftersom förstärkaren och högtalaren är optimerade för varandra i en aktiv högtalare, levererar de en förbättrad ljudupplevelse. Den inbyggda förstärkaren ger kraftfull och ren ljudåtergivning, vilket ger dig en bra ljudupplevelse.

  4. Flexibilitet: Aktiva högtalare erbjuder olika anslutningsalternativ för att passa dina behov.

Hur väljer du rätt aktiva högtalare?

När du överväger att köpa aktiva högtalare finns det några viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa att du får en produkt som passar dina behov och preferenser:

  1. Ljudkvalitet: Kvaliteten på ljudåtergivningen är en av de viktigaste faktorerna att överväga vid val av aktiva högtalare. 

  2. Effekt och watt: Beroende på storleken på det rum där högtalarna kommer att användas, bör du ta hänsyn till effekten och wattstyrkan hos de aktiva högtalarna. En högre effekt och wattstyrka kan ge dig ett starkare och fylligare ljud, särskilt om rummet är stort eller om du har höga ljudkrav.

  3. Anslutningsmöjligheter: Tänk på vilka anslutningsalternativ som är viktiga för dig. Det kan vara bra att ha flera alternativ för att kunna ansluta olika enheter.

Sammanfattningsvis

Aktiva högtalare erbjuder enkelhet, flexibilitet och hög ljudkvalitet. Genom att välja rätt aktiva högtalare kan du njuta av förstklassigt ljud utan att behöva komplicera installationen eller köpa extra utrustning. Kom ihåg att överväga faktorer som ljudkvalitet, effekt, anslutningsmöjligheter och design för att hitta de perfekta aktiva högtalarna som passar dina behov.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.