Rackcase 10HE Trä

Rackcase 10HE Trä Visa större
Rackcase 10HE Trä

Rackcase 10HE Trä

Case för 19" utrustning

Casen för 19" utrustning har infällda handtag och butterflylås, universal rackskena där muttrarna skjuts i skenan (passar alltid). 

Casen är byggd i 9 mm plywood och mittensektionens djup är 45 cm

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

6 390 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

19-tums Rack: Förvaringslösningar för Dina Värdefulla Ljudutrustning

Vi vet att din ljudutrustning är en viktig del av ditt arbete och därför är det viktigt att du har högkvalitativa förvaringslösningar som skyddar den på ett effektivt sätt. Vårt 19-tums rack är den perfekta lösningen för att förvara din utrustning på ett säkert sätt.

Vad är ett 19-tums Rack?

Ett 19-tums rack är en förvaringsenhet som används för att säkert förvara och transportera elektronisk utrustning. Racken är standardiserade i storlek och är 19 tum brett. De kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive förvaring av ljud- och videoutrustning, nätverksutrustning, servrar och mycket mer.

Varför Välja Vårt 19-tums Rack?

Vårt 19-tums rack är tillverkat av högkvalitativt material och är konstruerat för att skydda din utrustning på ett effektivt sätt. Det är robust och tåligt nog för att klara av tuffa förhållanden, men samtidigt lätt nog för att vara enkel att transportera.

Våra Rack Fördelar

  • Högkvalitativt material: Vårt rack är tillverkat av högkvalitativt material som är robust och tåligt nog för att skydda din utrustning på ett effektivt sätt.
  • Lätt att transportera: Vårt rack är lätt att transportera och kan enkelt flyttas från en plats till en annan.
  • Anpassningsbart: Vårt rack är anpassningsbart och kan konfigureras på ett sätt som passar dina behov.
  • Flexibilitet: Vårt rack är flexibelt och kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive förvaring av ljud- och videoutrustning, nätverksutrustning, servrar och mycket mer.
Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.