Ljudanläggning för aerobics - Large, extra mycket bas + USB för livestreaming

Reducerat pris!
Ljudanläggning för Aerobics med extra mycket bas - Large - Subbas och rackmonteringsbar mixer Visa större
Ljudanläggning för Aerobics med extra mycket bas - Large - Subbas och rackmonteringsbar mixer

Ljudanläggning för aerobics - Large, extra mycket bas + USB för livestreaming

Tycker du att det är viktigt att ha ett rejält bastryck i din ljudanläggning?

Med ljudanläggning för aerobics - large får du ett system som verkligen kan leverera bas. I ljudanläggningen ingår det 15 tums högtalare som ger det rätta bastrycket för att passa tuffa aerobicspass eller annan gruppträning där det är energigivande med ett rejält bastryck

  • Rejält bastryck
  • USB för livestreaming av ljudet
  • Lätt att installera

Följande ingår:
2 st. Aktiv högtalare PSA-15, 1 st. Mixer Audiophony MI 4 U, 2 st. Högtalarkablar 12 m

Mer detaljer

10 390 kr inkl.

9 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -400 kr

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Livestreaming gruppträning

För att kunna genomföra träning under Covid och även efter pandemin så är det både praktiskt och smart att livestreama träningspassen. Genom streamingen kan du hålla kontakt med kunderna så att du behåller dem. Med mixern som ingår behöver du bara en USB-kabel för att skicka ljudet till lämplig streamingplattform.

I mixern kopplar du enkelt in din smartphone eller surfplatta för att spela musik.

Liknande produkter att överväga: Ljudanläggning för gruppträning med bra bas eller Ljudanläggning för aerobics - small

Få din ljudanläggning för aerobics - large inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Se specifikationer för produkterna i paketet

Aktiv högtalare PSA-15
Mixer Audiophony MI 4 U

En komplett ljudupplevelse för din träning

Välkommen till Musikbutiken, din främsta leverantör av ljudanläggningar för gym, gruppträning och andra träningsmiljöer. Vi är stolta över att erbjuda ljudsystemet som kommer att ta din träningsupplevelse till nya höjder.

Träning är så mycket mer än bara fysisk aktivitet. Det handlar om att skapa en stimulerande och motiverande atmosfär där människor kan pusha sina gränser och uppnå sina mål. Med vår ljudanläggning får du inte bara en överlägsen ljudkvalitet, utan också möjligheten att skapa den perfekta stämningen för varje träningspass.

Ljud för enastående prestationer

Vårt ljudsystem är utformat för att leverera ett bra ljud som fyller hela träningslokalen. Varje slag, varje steg och varje rörelse kommer att förstärkas av kraftfulla och balanserade ljudvågor. Med vår ljudanläggning får du inte bara högkvalitativt ljud, utan också en jämn ljudspridning i hela rummet, vilket skapar en oöverträffad ljudupplevelse.

Skapa den perfekta stämningen för varje träningspass

För att skapa den perfekta stämningen för varje träningspass erbjuder vi dig en rad anpassningsbara funktioner och inställningar. Du kan enkelt justera volymen, equalizern och basen för att matcha den specifika typen av träning eller för att möta dina kunders preferenser. Vårt intuitiva gränssnitt gör det enkelt att anpassa ljudet efter dina behov och skapa en atmosfär som inspirerar till prestation.

Mångsidiga funktioner för en smidig träningsupplevelse

Vårt ljudsystem har en mängd funktioner som är speciellt utformade för att göra din träningsupplevelse smidig och effektiv. Här är några av de funktioner som du kan dra nytta av:

Trådlös anslutning för enkel användning

Med vår trådlösa anslutning kan du enkelt koppla upp dina enheter och strömma musik från din smartphone, surfplatta eller dator. 

Mångsidig anslutning och integrering

Vi förstår att varje gym och träningsanläggning har unika behov och önskemål när det gäller ljudsystemets integrering med befintlig utrustning. Därför erbjuder vi mångsidiga anslutningsalternativ och integrationsmöjligheter. Oavsett om du vill ansluta ditt system till befintliga högtalare, förstärkare eller andra ljudenheter, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.

Enkel installation och användarvänlighet

Vi förstår att du inte vill lägga onödig tid och energi på komplicerad installation och konfiguration av ditt ljudsystem. Därför har vi designat vårt system med enkelhet och användarvänlighet i åtanke. Långvarig hållbarhet och pålitlighet

Vi förstår att ett gym eller en träningsanläggning är en plats med hög belastning och kräver tåliga och pålitliga lösningar. Vårt ljudsystem är byggt för att klara av tuffa träningsmiljöer och hålla över tid. Med högkvalitativa material och komponenter är vårt system robust och hållbart, vilket säkerställer att det levererar enastående prestanda även under långvarig användning.

Sammanfattning

Vi är din pålitliga partner när det kommer till ljudanläggningar för gym, gruppträning och andra träningsmiljöer. Med vårt  ljudsystem får du en överlägsen ljudkvalitet, anpassningsbara funktioner, enkel användning och pålitlighet som kommer att ta din träningsupplevelse till en helt ny nivå. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och låt oss hjälpa dig att skapa en träningsmiljö som imponerar på både dina medlemmar och potentiella kunder.

Kontakta oss på Musikbutikenidag och låt oss hjälpa dig att ta din träningsmiljö till nya höjder med vårt ljudsystem.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.